Una llar familiar amb passat, present i futur

El Mas del Serranet va ser construït a principis del segle XX

Francisco Roig Carbó, nascut l’any 1893, va ser qui va fundar el Mas del Serranet, a la partida dels Biarnets d’Horta de Sant Joan

L’any 2018, tres generacions més tard dins la família dels Serranets, vam començar la restauració del mas de forma integral. El Mas del Serranet s’ha restaurat completament intentant conservar el màxim d’elements originals. S’ha conservat el forn de pa, el trull, l’arrebossat típic de les masies d’Horta  i les escales de pedra. També s’ha ressaltat el tint blauet de les entrades i obertures de la casa.

La reforma

La reforma del Mas del Serranet s’ha allargat 9 mesos

La reforma del Mas del Serranet ha sigut integral. S’ha canviat tota la teulada, s’han restaurat les parets, els corrals dels animals s’han convertit en habitacions, el paller s’ha adaptat com a habitació i tot el jardí s’ha dissenyat integrant-lo a l’entorn.

Fes ara la teva reserva

Consulta totes les tarifes i la disponibilitat i contacta fàcilment amb el Mas del Serranet

Covid-19 Update 😷

A causa de les noves restriccions del coronavirus (Covid-19), hem afegit una nova tarifa de 6 persones. Fins al 20 de desembre només acceptarem reserves de 6 persones a no ser que canviïn les restriccions i ens permetin allotjar-ne més.

TARIFA NOVA DE 6 PERSONES: 300 euros per nit (50 per persona)

Debido a las nuevas Restricciones del coronavirus (Covid-19), hemos añadido una nueva tarifa de 6 personas. Hasta el 20 de diciembre únicamente aceptaremos reservas de 6 personas a menos que cambien las restricciones y nos permitan alojar más.

TARIFA NUEVA DE 6 PERSONAS: 300 euros por noche (50 por persona)

NOTE:
Due to the coronavirus (Covid-19) new restrictions, we have added a new 6 people fare.
Until the 20th of December we will only accept 6 people reservations, unless these restrictions are lifted allowing larger groups.

NEW 6 PEOPLE FARE: 300 euros per night (50 per person)